UN TRET DE LA GUÀRDIA URBANA FEREIX UN REUSENC

El cas 'Trapezi sagnant', com l’anomena el Puig d’en Cama al seu bloc:

http://blocs.mesvilaweb.cat/puigdencama

continua portant cua. I la que portarà!

La notícia es donava a conèixer en diversos mitjans ahir a mitja tarda. La matinada anterior hi havia hagut el que anomenaven aldarulls  pels carrers de Reus, concretament per la zona del Passeig Mata. Es deia també que la guàrdia urbana havia detingut tres persones i que una d’aquestes persones havia resultat ferida “accidentalment” (segons la versió oficial)  per un tret a la cama.

Més tard s’anaven coneixent més detalls. El ferit era el Bruno ben conegut en ambients alternatius de la ciutat i conegut també per totes aquelles persones que, d’una manera o d’una altra, coneixem o formem part del teixit associatiu de Reus. 

Avui el Bruno continua a l’hospital custodiat per un guàrdia urbà. Els altres dos detinguts per no se sap quin motiu segueixen detinguts. 

L’ajuntament amb tota la barra va dient, en un comunicat de premsa,  que la seva és l’única versió vàlida i amenaça els testimonis d’emprendre accions per dir la seva versió, que no és altra que el que van veure i viure en les seves pròpies carns.

Al bloc esmentat trobareu una bona crònica dels fets i enllaços als diferents mitjans que se n’han fet ressò, alguns amb més objectivitat i d’altres diguem-ne menys neutrals. Però ja se sap que aquestes coses passen. Els gossos no acostumen a mossegar les mans d’aquells que els donen de menjar.

També podeu fer un tomb per webs com

http://www.pobleviu.org

http://www.cori.cat 

on podreu llegir el comunicat de familiars i amics del Bruno i de la resta de víctimes d’aquests fets, així com la convocatòria de manifestació-protesta ciutadana de demà dimecres a les 8 del vespre a la plaça del Mercadal.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.