REUS, ESTEM EN BONES MANS ?

MANI

REUS, ESTEM EN BONES MANS ?

ET PODRIA PASSAR A TU

Aquests eren els lemes que sosteníem entre les mans les més de 300 persones que hem anat aquest vespre, a les 8, a la plaça del Mercadal responent a la convocatòria de concentració de solidaritat amb els detinguts la matinada del dilluns 14 de maig i per demanar

– la llibertat immediata sense càrrecs per a les persones detingudes

– l'obertura immediata per part de l'ajuntament d'una investigació dels fets on es considerin totes les percepcions

– la retirada cautelar del servei del policia municipal implicat en el tret i que s'obrin diligències judicials

– que es procedeixi judicialment contra els policies en qüestió per aclarir els fets

Apart dels cartells amb els lemes que s'han repartit entre els assistents hi havia també unes quantes pancartes i cartells referits a aquestes peticions, tal com podeu veure a la foto.

Molta presència de premsa cosa que fa pensar que aquests fets continuaran tenint ressó a tots els mitjans de comunicació.

A l'interior dels balcons de l'ajuntament es veien algunes cares mirant cap a la plaça però en cap moment han gosat sortir a guaitar al balcó. Els que sí que han sortit al balcó han estat alguns militants d'una formació política que habita en un altre edifici de la plaça, ben aprop de l'ajuntament. Però aquests feien més aviat un paper com de no saber (o no voler saber) de què acabava d'anar la cosa.

S'ha llegit un comunicat i s'han fet alguns comentaris més entre els quals l'anunci que dos dels detinguts ja han sortit avui mateix i estan descansant a casa seva (això sí, de moment no se'ls han retirat els càrrecs). L'altre detingut i ferit, el Bruno, segueix a l'hospital de Sant Joan de Reus. S'ha anunciat que és a l'habitació 208, per qui vulgui anar-lo a veure i donar-li suport.

També s'ha dit que si cal es continuaran fent convocatòries fins que aquests fets no estiguin aclarits, cosa que s'anuciarà oportunament. L'acte ha finalitzat amb una recollida de signatures entre tots els assistents de manera que tots els que hem volgut hem deixat constància de la nostra solidaritat amb els afectats i ens hem afegit a les peticions que es fan.

A veure què passa…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: REUS, ESTEM EN BONES MANS ?

  1. eva diu:

    és trist però casos d’abús policial cada vegada n’hi ha més, però és sospitós que surtin ara més que res per que acostant-se eleccions això fa tuf a interessos electorals…

  2. eva diu:

    és trist però casos d’abús policial cada vegada n’hi ha més, però és sospitós que surtin ara més que res per que acostant-se eleccions això fa tuf a interessos electorals…

Els comentaris estan tancats.