VIDEO DE LA CONCENTRACIÓ D’AHIR

Per a totes les persones que ahir no van poder ser a la concentració a la plaça del Mercadal o per a aquelles que, tot i ser-hi, no van poder escoltar del tot bé el contingut del manifest que es va llegir, us poso l'enllaç d'aquest video que he trobat per la xarxa que inclou la lectura completa del manifest i imatges de la gent que hi havia a la concentració.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

VIDEO DE LA CONCENTRACIÓ D’AHIR

Per a tota la gent que ahir no va poder anar a la concentració a la plaça del Mercadal o pels que, tot i ser-hi, no van poder sentir del tot bé la lectura del manifest aquí poso l'enllaç d'un video que he trobat per la xarxa amb la gravació íntegra d'aquesta lectura i imatges de les persones presents a la concentració.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: VIDEO DE LA CONCENTRACIÓ D’AHIR

  1. eva diu:

    no home no! la meva ipod encara no té ni un anyet, me la van regalar pel meu cumple, al novembre passat, el que fa 5 anys és la ipod, així, “en genèric” és a dir, fa 5 anys que va sortir a la venda la primer ipod 😛

  2. eva diu:

    doncs no t’ho creguis, però jo ho vaig fer, pots preguntar-li a la gemminola ( http://gemminola.bloc.cat ) que estava present quan ho vaig fer.

Els comentaris estan tancats.