AQUEST BLOC FA CAGAR: TRASLLAT IMMINENT

Quan vaig decidir crear un bloc, el gener passat, vaig escollir aquest una mica per atzar, com en podia haver escollit qualsevol altre dels que existeixen igualment gratuïts.

Ara veig que em vaig equivocar en l'elecció. De fet, des de sempre, ha fet bastant el ruc a l'hora de postejar i sovint he hagut de fer diversos intents abans no m'ha carregat el post.

Ara mateix estic escrivint això en un document de text ja que, després d'escriure-ho directament al bloc i intentar penjar-ho m'he trobat amb un error d'aquests que et diu que no s'ha pogut carregar i, malgrat que hi ha un enllaç per, teòricament, recuperar el que has escrit, al final ho acabes perdent tot. Així que, de moment ho pre-escric, de manera que sempre em quedarà l'opció de copiar i enganxar les vegades que calgui fins que es digni a empassar-s'ho…

Fet l'incís anterior, continuo dient que des de fa uns dies això encara va pitjor. La pàgina tarda moltíssim a carregar-se i, quan ho fa, com en el darrer post en què vaig enllaçar un parell de videos, no s'acaba de carregar del tot.

Per això, de la mateixa manera que quan ens equivoquem a l'hora d'escollir un habitatge al món real, no ens queda cap altra solució que la del trasllat de domicili, en aquest món cibernètic també cal optar pel trasllat quan passa això.

Un trasllat que, en el meu cas, és força imminent. M'estic mirant opcions i la de blogger (o blogspot) la trobo prou bona. S'admeten suggerències…

JA HO DEIXO AIXÍ… PERÒ, TAL COM PODEU VEURE, M'HA ENGANYAT VILMENT… SEMBLAVA QUE NO HAVIA CARREGAT EL POST I ARA SURT DUES VEGADES. TAL COM DEIA.. AIXÒ FA CAGAR!

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: AQUEST BLOC FA CAGAR: TRASLLAT IMMINENT

  1. Naltros som molt novells amb aixó dels blogs, però des de un principi ja teniem clar que blogger de la compañia Google era el que ens dona mes prestacions (sembla un cotxe). Ja veniem del correo gmail que és molt bó i ens vam quedar a blogger, de moment cap problema.

  2. Se trata de un excelente article.Thank usted para compartir!@

Els comentaris estan tancats.

AQUEST BLOC FA CAGAR: TRASLLAT IMMINENT

Quan vaig decidir crear un bloc, el gener passat, vaig escollir aquest una mica per atzar, com en podia haver escollit qualsevol altre dels que existeixen igualment gratuïts.

Ara veig que em vaig equivocar en l'elecció. De fet, des de sempre, ha fet bastant el ruc a l'hora de postejar i sovint he hagut de fer diversos intents abans no m'ha carregat el post.

Però des de fa uns quants dies encara va pitjor. La pàgina tarda moltíssim a carregar-se i quan ho fa, com en el darrer post en què vaig enllaçar un parell de videos, no s'acaba de carregar del tot.

Per això, de la mateixa manera que quan ens equivoquem a l'hora d'escollir un habitatge al món real, no ens queda cap altra solució que la del trasllat de domicili, en aquest món cibernètic també cal optar quan això passa pel trasllat.

Un trasllat que, en el meu cas, és força imminent. M'estic mirant opcions i la de blogger (o blogspot) la trobo prou bona. S'admeten suggerències…

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: AQUEST BLOC FA CAGAR: TRASLLAT IMMINENT

  1. Aleix diu:

    Jo em vaig trobar igual. Vaig aguantar més d’un any a bloc.cat i al final, després de comparar diversos servidors, vaig fer el salt a blogger. I per ara no he tingut cap problema, a més que et dóna la llibertat de dissenyar l’entorn sense pagar a diferència de WordPress.

Els comentaris estan tancats.